pexels-kevin-paster-1901388

Hvordan kan sikkerhet og personvern ivaretas i en DAM-løsning?

Effektiv databeskyttelse og sikkerhetsfunksjoner blir stadig viktigere, spesielt innen digitale eiendelsforvaltningsløsninger (DAM). Hva er effektive personvern- og sikkerhetsfunksjoner, og hva er de spesielt nyttige for?

Sikkerhetsskanninger

En pålitelig DAM-løsning med robust databeskyttelse og sikkerhetsfunksjoner sikrer selskapenes digitale materiale ved hjelp av sikkerhetsskanninger som er en integrert del av prosessen. Sikkerhetsskanninger overvåker kontinuerlig serveren og oppdager raskt mulige trusler mot systemet.

Bruksrettigheter

DAM-løsninger som prioriterer sikkerhet og personvern tilbyr brukere muligheten til å administrere tilgangsrettigheter, slik at organisasjoner kan tildele rettigheter basert på roller og ansvarsområder. Definering av brukerrettigheter kan redusere risikoen for utilsiktet dataavsløring og uautorisert tilgang til DAM-løsningen.

Identifikasjon

Identifikasjon er første skritt for å hindre uautorisert tilgang til digitale materialer. Active Directory (AD) integrert i DAM-løsningen letter sikre pålogginger og forbedrer generell sikkerhet. AD muliggjør enkel pålogging (SSO), slik at brukerne trygt kan få tilgang til DAM-løsningen ved hjelp av eksisterende legitimasjon, og dermed eliminere behovet for flere passord.

Databeskyttelseslover og -regler

Overholdelse av databeskyttelseslover og -regler er hovedfokuset for selskaper i alle bransjer. DAM-løsninger med sterke databeskyttelses- og sikkerhetsfunksjoner oppfyller kravene til databeskyttelse uten anstrengelse.

Risikostyring og forretningskontinuitet

Data tap eller systemfeil kan få alvorlige konsekvenser for et selskap. Kombinasjonen av lokale servere og sikkerhetsskanninger med jevnlige sikkerhetskopier bidrar til å redusere eksisterende risiko. I uforutsette hendelser kan selskaper raskt gjenopprette sitt digitale materiale og minimere nedetid.

Visste du at ImageBank X legger stor vekt på personvern og sikkerhet? ImageBank X opererer fra servere plassert i Finland, og applikasjonen gjennomgår regelmessige sikkerhetsskanninger. Gjennom systemet kan brukere enkelt administrere tilgangsrettigheter for innhold, og brukeridentifikasjon blir effektivt utført ved hjelp av AD.

ImageBank X er et utmerket valg hvis du leter etter en DAM-løsning med garantert sikkerhet og personvern. Ta kontakt med oss, så vil vi gjerne dele mer informasjon!

Tags: No tags
0

Comments are closed.