thisisengineering-raeng-1dwyU46p7eE-unsplash

Integrering av applikasjoner i en DAM-løsning via et API åpner opp mange muligheter

Det fulle potensialet til forskjellige Digital Asset Management (DAM)-løsninger kan utnyttes når de integreres med forskjellige systemer ved hjelp av et API (Application Programming Interface). I denne bloggposten går vi gjennom de forskjellige fordelene som tilbys av API-et og integreringene for brukeren av DAM-løsningen.

Forbedret samarbeid og sentralisert tilgang:

Ved å integrere DAM-løsningen med ulike applikasjoner kan et enhetlig økosystem skapes. Den sømløse forbindelsen mellom systemene via API sikrer at brukerne av DAM-løsningen har sentralisert tilgang til digitale materialer, uavhengig av hvilken plattform de bruker. Dette sikrer at alle interessenter har tilgang til de nyeste materialene.

Effektive arbeidsflyter og automatisering:

Integrasjonen av DAM-løsningen med CMS-plattformer som WordPress og TYPO3 gjør det mulig for brukerne å direkte få tilgang til materialer og integrere materialer i nettsider, blogginnlegg og annet nettinnhold. I tillegg muliggjør API-baserte integrasjoner med systemer som bruker kunstig intelligens, som Google Vision AI, automatisk identifikasjon og tilknytning av metadata til materialer, mens integreringen med Akeneo PIM forenkler styringen av produktinformasjon. Ved å utnytte alle disse plattformene som en del av en DAM-løsning, effektiviseres bearbeidingen av digitale materialer og tid spares.

Mer effektiv informasjonssikkerhet og pålogging:

Sikring av implementeringen av sikkerhet i DAM-løsningen er av primær betydning for organisasjoner som håndterer sensitive og verdifulle digitale materialer. Ved å integrere Active Directory (Azure AD) som en del av DAM-løsningen, kan pålogging håndteres sømløst ved hjelp av eksisterende autentiseringssystemer. Integreringen sikrer at bare autoriserte brukere får tilgang til visse digitale materialer, noe som reduserer risikoen for datainnbrudd og uautorisert bruk.

Sanntids data-synkronisering:

API-baserte integrasjoner tilbyr sanntids data-synkronisering, slik at informasjonen mellom plattformer i ulike tilkoblinger alltid er oppdatert. For eksempel kan materialer automatisk synkroniseres ved å integrere DAM-løsningen med X-Archive, slik at alle har direkte tilgang til de nyeste digitale materialene.

Visste du at ImageBank X kan integreres i mange forskjellige programvaresystemer? Disse inkluderer Active Directory (Azure AD, ADFS+SAML 2.0), WordPress, Typo3, Akeneo PIM, API (JSON), Google Vision AI, Dreambroker, X-Archive og Sharepoint. Snart kan ImageBank X også integreres med følgende systemer: Word, Powerpoint, Drupal og Youtube.

Hvis ImageBank X med integrasjoner er relevant for din organisasjon, ta kontakt med oss, så finner vi den mest passende løsningen for dine behov!

 

Bestill en gratis demo av ImageBank X

Tags: No tags
0

Comments are closed.