Spar tid og frigjør ressurser

Integrer ImageBank
med andre systemer

ImageBank kan integreres i alle grensesnitt i kundens system ved hjelp av Rest API. Vi implementerer eller bistår med integrasjoner. Kontakt oss for å diskutere mulighetene!

ImageBank sikrer maksimal håndtering av digitale ressurser som en del av en PIM- eller ERP-løsning.

Dra nytte av ImageBanks avanserte mediehåndteringsfunksjoner for å administrere produktbilder og metadata og integrere dem med PIM- eller ERP-systemet.

demo-attachment-1291-Group-10048

ImageBank kan brukes som en del av Headless-stakken

Bruk ImageBank i hodeløse løsninger som et skybasert system for ressursforvaltning. Gjennom API-et får du fleksibilitet, kraft og smidighet i ressursforvaltningen. Administrer bilder og ressurser i ImageBank med metadata, foreta nødvendige konverteringer og last opp via API-et til implementeringen din.

Assets direkte fra grensesnittet for å generere datablad og produktkataloger.

Lurer du på hvordan du kan sentralisere håndteringen av bilder til produktark og produktkataloger? ImageBanks API kan tilby en løsning for dette også. Det er mulig å konvertere ressurser fra ett bildeformat til et annet, og automatiserte bildeformater som er opprettet fra originalfilen, kan leveres via grensesnittet til det endelige produktet.

ImageBank automatiserer oppretting av innhold til et nettsted eller en e-handelsside

Utnytt API-grensesnittet til å automatisere publiseringen av produktbilder og vedlegg til en nettbutikk eller et nettsted. Metadatahåndtering kan gjøres i ImageBank, og filene hentes via grensesnitt til den digitale tjenesten.

Plugins som er klare til bruk

Logo_akeneo

Dra nytte av ImageBanks avanserte mediehåndteringsfunksjoner for å håndtere produktbilder og metadata og integrere dem med PIM. Bildene blir direkte synlige på Akeneos produktkort.

540px-WordPress_logo.svg

Via WordPress kan du bla gjennom mediebibliotekets mapper og filer. Filen som hentes fra mediebiblioteket, lagres i WordPress’ mediebibliotek for videre bruk på nettstedet ditt.

azure_AD-G-logo

Brukerne kan identifiseres via AD, så det er ikke nødvendig å logge inn separat for disse brukerne – en AD-pålogging er tilstrekkelig. Implementeringer som støttes er Microsoft Azure AD, Google SSO og ADFS+SAML 2.0.

Hvis du anskaffer ImageBank spesielt for å supplere ressursforvaltningen i andre systemer, bør du være oppmerksom på at du også får en fullverdig mediebankapplikasjon uten ekstra kostnad.

demo-attachment-264-Group-9279
Case

Produktbilder fra ImageBank direkte til Kalevalas B2B-nettbutikk

Kalevala bruker ImageBank API-grensesnittet til å automatisere publiseringen av produktbilder i sin B2B-nettbutikk. Bildene håndteres sammen med metadataene i ImageBank.

INTEGRASJONER OG API​

Activedirectory_logo
ACTIVE DIRECTORY
(Azure AD, ADFS+SAML 2.0)
sso-logo
GOOGLE SSO
540px-WordPress_logo.svg
WORDPRESS
Logo_TYPO3
TYPO3
Logo_akeneo
AKENEO PIM
googlecloudvisionocr-2022-06-14 11-58-22
GOOGLE VISION AI
DB_logo_RGB
DREAMBROKER
file-1453
X-ARCHIVE (Telegram2)
api-icon-3
API (JSON)
sharepoint-logo@2x
SHAREPOINT
onedrive
ONEDRIVE
(Excel, Word, PPT)
ppt_to_word
WORD & POWERPOINT (Kommende)
Wordmark_blue_RGB
DRUPAL (Kommende)
YouTube_Logo_(2013-2017).svg
YOUTUBE (Kommende)
Adobe_Corporate_logo.svg
ADOBE (Kommende)

Begynn å optimalisere dataflyten nå.