Material- og mediebank for bedrifter

Lagre, behandle, administrere og dele digitale ressurser på en smidig måte.

Digital Asset Management System (DAM) gir deg et sentralisert system for håndtering av digitale ressurser.

Takket være den hierarkiske strukturen skalerer den skybaserte programvaren fra innhold på ett enkelt nettsted til en samling med opptil flere titalls varemerker og tusenvis av brukere.

Løsningen kan brukes til en rekke formål, for eksempel som en distribusjonsplattform for produkt- eller firmabilder, en merkevareportal for organisasjonens visuelle identitet, en filbank, et verktøy for salgspresentasjoner eller et arkiv for grafisk produksjon.

Company's own material and media bank

Et sikkert og effektivt verktøy for håndtering, lagring og deling av digitale ressurser. Organiser bedriftens bilder, videoer, reklamemateriell og dokumenter. Angi ulike visnings-, redigerings- og nedlastingsrettigheter for ansatte, kunder og interessenter.

Organisasjonens merkevareportal

Publiser grafiske retningslinjer, farger, typografi og annet materiale i tråd med merkevarestrategien, og distribuer det til interessentene etter behov. På denne måten samles materialet på ett sted og er tilgjengelig på en konsekvent måte, med riktig innhold, i riktig format og gjennom de riktige kanalene.

Verktøy for markedsføring og PR

Samle inn materialet, rediger det ved hjelp av systemets egen fotoredigerer ved behov, velg mottakere og send en direkte lenke til mediekontaktene dine. Du kan administrere brukernes nedlastingsrettigheter, opprette kampanjer og følge markedsføringens suksess med statistikk.

Salgsverktøy

Integrer salgs- og markedsavdelingene til en sømløs helhet. Når det nyeste salgsmaterialet og presentasjonene lastes opp i mediebanken, er selgerne alltid oppdatert og kan velge de riktige dokumentene å distribuere.

ImageBank X

Omfattende service og kontinuerlig produktutvikling

Vi har utviklet produktet vårt systematisk og lyttet til kundenes ønsker - i mer enn tjue år.

ImageBank X er en omfattende tjeneste som lar brukerne fokusere på det som er viktigst. Vi tar oss av alt annet: å holde ImageBank oppdatert med plattformteknologi, sikkerhet, ytelse og brukervennlighet. Løpende servicekunder får tilgang til den nyeste versjonen av ImageBank.

Enkel brukeropplevelse

Moderne, oversiktlig og brukervennlig grensesnitt


Systemet har fått gode skussmål fra kundene våre for sin brukervennlighet, klarhet og visuelle appell. ImageBank X er enkelt å bruke, og det elegante brukergrensesnittet forsterker i seg selv selskapets merkevarebygging.

Plattformen er alltid skreddersydd til merkevarens eget uttrykk:
Egen logo, farger, fonter, bakgrunnsbilder og URL.

helppokayttoinen
AI-keywords-5-en
Tidsbesparende automatisering

Intelligent arbeidsflyt fra produksjon til distribusjon

I systemet er mange arbeidsflyter automatisert:

  • • Forslag til metadata. Media Bank leser automatisk metadata fra IPTC-, Exif- og XMP-feltene.
  • • Automatisk konvertering av bilder til angitt størrelse
  • • Automatisk genererte destinasjonssider
  • • AI foreslår søkeord for bilder basert på bildeinnholdet
  • • Overføringsvindu der interessenter kan laste opp filer til arbeidsområdet
  • • Planlagt publisering og arkivering av data
Ulike integrasjonsmuligheter

ImageBank X som en del av IT-infrastrukturen din - publiser filer til nettstedet ditt, e-handel eller PIM.

ImageBank kan integreres i alle grensesnitt i kundens system ved hjelp av Rest API. Vi kan implementere eller bistå med integrasjonene. Se også våre plugins som er klare til å tas i bruk.

integraatiot_no
imagebank_mobile-960x960px
Alltid tilgjengelig i skyen

Logg inn fra hvor som helst, inkludert mobil 24/7

ImageBank X-applikasjonen er tilgjengelig via en nettleser hvor som helst og når som helst. Administratoren kan også administrere innhold på mobile enheter med nettleser, for eksempel smarttelefoner eller nettbrett.

En mobilapp er tilgjengelig for Apple- og Android-enheter, noe som gjør det enkelt å dokumentere problemer og hendelser med bilder og videoer fra felten direkte i den interne MediaBank-delen. Denne funksjonen er inkludert for brukere av ImageBank Pro.

Varsler om viktige hendelser

Hold deg oppdatert på hendelser med varslingssenteret

Som administrator i ImageBank mottar du varsler om filer, kommentarer, registrerte brukere, nye funksjoner, overføringsvinduer, aktiviteter i kreative arbeidsområder og samlingskurver.

Hold deg oppdatert om hva som skjer i ImageBank, og samarbeid bedre med arbeidsgruppen og interessenter.

Eiendeler direkte i de viktigste applikasjonene dine

Adobe- og Microsoft 365-integrationer giver effektivitet til din DAM

Med Adobe- og Microsoft 365-integrationer kan du nemt få adgang til, søge i og bruge digitale aktiver, der er gemt i din ImageBank X, direkte fra Adobe-applikationer som Photoshop, Illustrator og InDesign og Microsoft 365-applikationer som Word, PowerPoint og Excel.
 

Integrationer sikrer, at de rigtige aktiver altid er let tilgængelige for dig. Strømlin samarbejde, fremskynd projekttidslinjer og reducer manuelt arbejde med hurtigere adgang til materialer.

Få tilgang til filtillatelser raskt og enkelt

Samtykkeverktøy for å forenkle filtilgangsprosessen

ImageBank inkluderer samtykkeverktøy som gjør det mulig for administratorer å sende samtykkeforespørsler via e-post direkte fra ImageBank. Samtykkeverktøyet gjør det enkelt å få tilgang til filer, for eksempel når du trenger å lisensiere bilder og videoer av ansatte eller interessenter - tillatelsen til å bruke filen vil vises direkte i ImageBank.
 
Samtykkeverktøy effektiviserer filtilgangsprosessen og sørger for at personvern- og GDPR-regelverket enkelt kan oppfylles.

Bestill en gratis 30-minutters demo!

I demoen presenterer vi ImageBank X-plattformen og diskuterer hvordan den passer for dine spesifikke behov.

ImageBank-funksjoner til din disposisjon umiddelbart.

Våre kunder har gitt oss veldig gode tilbakemeldinger på det brukervennlige systemet. Det er enkelt og intuitivt å bruke det, uavhengig av tid og sted – det spiller ingen rolle om du er en grunnleggende bruker eller systemadministrator.

Kategorier

Tjenestens hierarkiske kategoristruktur med underkategorier kan inkludere et selskaps interne så vel som eksternt materiale – synlighet er begrenset med brukerrettigheter. Applikasjonens kategoristruktur kan bygges for å oppfylle bedriftens behov fullstendig.

Brukergrupper

Systemet lar deg kontrollere brukergrupper og brukere samt gi dem rettigheter til forskjellig innhold.

Mobilapp

Vi tilbyr en mobilapp for Android- og iOs-enheter som gjør det enkelt å legge til bilder f.eks. for folk som jobber i felten. Det spiller ingen rolle om det er bilder fra byggeplassen eller butikkbilder tatt av salgsrepresentanter, appen gjør det enkelt og riktig organisert å lagre dem i bildebankens skytjeneste, og de er også enkle å bruke for andre i selskapet.

Laster opp filer til systemet

Filer kan lastes opp til systemet én etter én eller i bulk. Filtypen spiller ingen rolle - det kan være et bilde, en tekstfil, en PowerPoint-presentasjon eller en video - applikasjonen godtar alt.

Kurv

Det er enkelt å bruke kurven, bare legg til filene du vil ha i kurven og du kan dele lenken til en e-postadresse. Kurven forblir i systemet så lenge du bestemmer at dens livssyklus skal være. Hvis du ønsker det, kan du alltid levere kurven som et visuelt galleri eller som en kode som kan legges inn på en nettside.

Analytics

Systemet samler inn analyser om bruken av mediebanken, for eksempel statistikk over nedlastede og søkte filer samt kurvnedlastinger. Brukersporingen lar deg følge bruksnivået til tjenesten eller justere metadataene for å støtte brukersøkene.

Metadata og klassifikasjoner

Metadata, nøkkelord, tilleggsklassifiseringer og søkefraser kan lagres for filer ved hjelp av AI så vel som manuelt som gjør at applikasjonens søkefunksjon finner de søkte filene jevnt. Når du importerer bilder til mediebanken, leser og importerer DAM også metadataene som er lagret i bildet, som Exif, IPTC og XMP.

Enkel pålogging

Det er enkelt og uanstrengt å gå inn i flere systemer og tjenester med Single Sign-On (SSO). ImageBank støtter også direkte Active Directory (Azure AD) Single Sign-On-metoden.

Bilde­konverteringer

Generelle bildestørrelser kan forhåndsinnstilles i systemet. Når du importerer en originalfil til systemet, kan du automatisk konvertere bilder til forhåndsbestemte størrelser, hvis du ønsker det.

Språkversjoner

Brukergrensesnittets språkversjoner er satt til finsk, engelsk eller svensk. Andre språkversjoner kan også skreddersys til din mediebank.

Bilderedigerings­program

ImageBank inkluderer et kraftig bilderedigeringsprogram som gjør det mulig for deg å redigere bildene dine, endre fargerom, beskjære eller gjøre bildene mindre, eller endre oppløsningen.

Grenseløs integrasjon

ImageBank inkluderer allerede integrasjon til for eksempel WordPress publiseringssystem. Vi skreddersyr også funksjoner og integrasjoner for kunder. Mediebanken kan integreres med andre systemer, for eksempel webtjenester, PDM-systemer og virksomhetsressursplanleggingssystemer.

Our team

meet the minds shaping an industry

demo-attachment-2399-634

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2396-13360

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2397-12918

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2398-10470

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2480-134-2

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2481-3700

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2482-7208

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2483-12628

Sarah Willson

Vice President

Ofte spurt

Produktets egenskaper

Selvfølgelig, og det er veldig vanlig å gjøre det. En bruker kan laste opp én eller flere filer enten ved å dra dem inn i programmet eller ved å velge dem gjennom filbehandlingen. Filmetadata kan også legges til fra en enkelt visning – dette gjør det enklere å bruke for eksempel når de opplastede bildene deler noen data. Kopiering av metadata fra ett bilde til et annet kan også gjøres i importfasen med bare ett klikk.

En bruker kan laste ned bilder slik de vil, enten ett etter ett eller ved å bruke kurvfunksjonen. Du kan samle ønsket antall filer i kurven og kombinere dem til en pakke, som kan lastes ned direkte fra kurven eller videresendes til en e-post direkte fra brukergrensesnittet. Kurven kan også sendes som et visuelt galleri der brukeren kan se bildene i stedet for bare å laste dem ned.

Ja. En av hovedfunksjonene til produktet vårt er å publisere brukergruppespesifikt innhold. En administrator kan definere hvilken del av innholdet som kan deles offentlig og som er begrenset til registrerte brukere.

Ja, det er det! Applikasjonen begrenser ikke filformater – materiale kan importeres i alle former til ImageBank.

Helt sikkert! For eksempel kan InDesign-, Illustrator- eller Photoshop-filer deles enten internt eller alternativt, eksternt, for eksempel til et reklamebyrå eller et interessentsamarbeid.

Ja! ImageBank Independent tilbyr et grensesnitt (API) for å hente filer fra tjenesten, som nettsteder kan bruke. Mediebank kan også integreres i nettsiden din.

Du kan også integrere nettsiden din i ImageBank med vårt ferdiglagde WordPress-tillegg. Tillegget lar deg enkelt laste opp oppdatert materiale til nettstedet ditt direkte fra din ImageBank. 

Teknisk funksjonalitet til produktet

Vi tilbyr 500 GB – 1 TB diskplass avhengig av servicenivå. Diskplassen kan utvides opp til flere terabyte i henhold til kontrakten. Alle våre pakker inkluderer en sikker lagringsplass i Norge eller Finland. Ved behov kan mediebanken også installeres som en lokal løsning på kundens egen server.

Det tas daglige sikkerhetskopier av alle filene i materialbanken, og de oppbevares i minst 30 dager eller i henhold til kontrakt.

Vi tilbyr 500 GB – 1 TB diskplass avhengig av servicenivå. Diskplassen kan utvides opp til flere terabyte i henhold til kontrakt. 

Utrulling av produktet

Kunden kan levere eksisterende filer enten som en fildump, via FTP eller på en ekstern stasjon. Eventuelle bildemetadata leveres til oss i Excel-format.

Implementeringsplanen definerer brukergruppene, kategoristrukturen og omfanget av metadata i henhold til kundens behov. I tillegg skal merkespesifikke farger, fonter, logofiler og bakgrunnsbilder leveres for utplassering.