Finske Molok er en moderne og effektiv avfallshåndteringsløsning. Deres brede utvalg kan tilpasses mange behov. I løpet av sine nesten 30 år med drift, har Molok Ltd. utvidet seg til en internasjonalt selskap hvis produkter er kjent over hele verden. Deres miljø, utgifter og tidsbesparende system brukes daglig av millioner av mennesker over hele verden. Produktene finnes i ulike boligkulturer, totalt over 150 000 enheter.

Målet med en sentralisert bildebankløsning for Molok var å redusere bryet med å sende tunge e-poster og markedsføringens rolle som portvakt for kommunikasjonsmateriell.

Moloks forhandlere er lokalisert over hele verden, og selskapet ønsket å øke deres proaktivitet innen markedsføring. Nå som oppdatert kommunikasjonsmateriell er sentralisert i et nettleserbasert system, har forhandlerne direkte tilgang til det uavhengig av tid og sted.

Løsningen har bremset den konstante e-postbyrden av markedsføringen. Nå har markedsteamet tid til å fokusere på å holde materialet oppdatert og lage nye markedsførings- og salgskampanjer.

Molok er også entusiastiske til å utvikle løsningen deres, og de har fått skreddersydd sine egne funksjoner i produktet.

Kunde

Molok

Publisert

5/2017

Prosjekt

ImageBank