Myllyn Paras er et av Finlands ledende varemerker for mølle- og bakeriprodukter, og eies av Lantmännen-konsernet. Varemerket Myllyn Paras selger mel, flak, pasta og gryn samt frossen deig og bakverk.

Myllyn Paras valgte ImageBank X DAM-løsningen for å håndtere og distribuere materialet. Selskapets ImageBank inneholder både offentlig materiale for media og partnere og materiale til internt bruk for de ansatte.

Azure AD (Active Directory) -integrasjonen ble implementert som en spesialtilpasset løsning for Myllyn Paras. Single sign-on forbedrer brukervennligheten i systemet, ettersom de ansatte ikke trenger å huske separate passord – noe som også øker utnyttelsen av datahåndteringsprogramvaren.

En funksjonell og åpen bildebank bidrar til markedsføringen i dagligvarehandelen, ettersom forhandlerne har fri tilgang til våre offentlige produktbilder fra bildebanken. Bildepakker laget for media har gjort det enklere for oss å markedsføre de nye produktene våre. Brukerne er fortrolige med prosessen med å velge ut bilder til handlekurven og sende dem, uten at det er nødvendig med særskilt opplæring i bruk av bildebanken.
Johanna Kemppinen
Markedsdirektør
Kunde

Myllyn Paras

Publisert

06/2018

Prosjekt

ImageBank + Azure AD