Sakseksempler

Vi er stolte av hver av våre kundeløsninger. Her er noen av dem.

Kommentarer fra kundene våre

Det er flott at alle bilder, videoer, maler, plakater osv. finnes på samme nettsted. Mediebanken er enkel å bruke. Det er bra at man kan søke etter bilder ved hjelp av nøkkelord eller under definerte kategorier. Du kan også dele bilder og filer med tredjeparter, f.eks. et kommunikasjonsbyrå, slik at du slipper å sende dem via e-post eller bryet og tregheten med å laste opp store filer til f.eks. eksterne delingstjenester.
Maria Malila
Direktør for kundemarkedsføring
ImageBank ga best valuta for pengene for våre behov da vi sammenlignet de ulike tjenestene. Vi ønsket en løsning som var lett nok, men samtidig robust nok med tanke på metadata.
Riikka Hänninen
Designer
En velfungerende mediebank som er åpen for alle, hjelper for eksempel dagligvarebutikker med å markedsføre produktene sine, fordi de fritt kan hente våre offentlige produktbilder fra bildebanken vår. Bildepakkene vi har satt sammen for mediene, har også hjulpet oss med å markedsføre nye produkter. Brukerne er vant til å velge og sende bilder fra handlekurven, og det er ikke behov for separat opplæring i hvordan bildebanken brukes.
Johanna Kemppinen
Markedssjef